Bornapló

A valaha volt legjobb borkiegészítő. Ebben minden boros alkalom dokumentálható, értékelhető és visszaellenőrizhető. A kitartó és következetes bornaplózók szaktudása és annak gyarapodása itt lépésről lépésre nyomon követhető. Az írásokkal megtelt bornaplókat még az unokáink is megirigyelhetik majdan.
A Bornapló a te saját kóstolási jegyzetfüzeted. Egy kis segítség ahhoz, hogy megőrizd a jobbnál jobb borok ízét, a borozgatások élményét! A füzet minden oldalára az előre megírt kérdések alapján beírhatod, hogy mikor, hol, kivel melyik bort ittad, mit ettél hozzá, mennyibe került, és mennyire tartottad jónak a bort. Így bármikor visszakeresheted, melyik borhoz milyen emléked fűződött.

2 990 Ft/

24 órás kiszállítással
Kóstolási jegyzet: A Bornapló a te saját kóstolási jegyzetfüzeted. Egy kis segítség ahhoz, hogy megőrizd a jobbnál jobb borok ízét, a borozgatások élményét! A füzet minden oldalára az előre megírt kérdések alapján beírhatod, hogy mikor, hol, kivel melyik bort ittad, mit ettél hozzá, mennyibe került, és mennyire tartottad jónak a bort. Így bármikor visszakeresheted, melyik borhoz milyen emléked fűződött.
Story: A valaha volt legjobb borkiegészítő. Ebben minden boros alkalom dokumentálható, értékelhető és visszaellenőrizhető. A kitartó és következetes bornaplózók szaktudása és annak gyarapodása itt lépésről lépésre nyomon követhető. Az írásokkal megtelt bornaplókat még az unokáink is megirigyelhetik majdan.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre. Kérlek a most kapott e-mail-ben erősítsd meg feliratkozási szándékod!

készítette: NeoSoft