Rólunk

Egy online boráruház, két borkedvelő barát, könnyedség, élvezet, exkluzivitás, lendület, izgalmas borok, elérhető árak,  kreativitás, szakértelem, és logisztika - ez a Holnap Ott a Bor!

Így kezdődött...

Valamikor a huszas éveink végén egy házibuliban poénként merült fel a Holnap Ott a Bor ötlete. Peti ekkor már régóta egy nagy pincészet értékesítését vezette, és amikor az ügyfelek a rendeléseik után érdeklődtek, mindig azzal nyugtatta meg őket, hogy "Nyugi, holnap ott a bor!". Emellett persze az is felmerült, milyen jó is lenne, ha olyan borokat ihatnánk, amiket nem lehet megkapni a nagy bevásárlóközpontokban és ne is kelljen rá várni 1 napnál többet, a cipekedésről nem is beszélve. Akkor még nem is gondoltuk, hogy pár évvel később megalapítjuk a céget, és elkezdünk dolgozni egy boros webáruházon.

Azt biztosan tudtuk, szerettünk volna olyan dologgal foglalkozni, amiért rajongunk és egy kis könnyedséget, élvezetet, kényelmet, eleganciát vinni a rohanó hétköznapokba.

Feltett szándékunk volt az is, hogy a vásárlóink ne csak különleges borokat rendelhessenek nálunk, hanem borismeretüket is bővíthessék. Ne okozzon gondot, ha egy étteremben bort kell választaniuk, és az sem, ha egy baráti vacsorán a házigazda borkóstolóval lepné meg a vendégeit.

Segíteni szeretnénk azoknak is, akiknek fejtörést okoz, hogy mivel ajándékozzák meg férjüket, feleségüket, barátjukat, rokonaikat egy jeles alkalomra, ezért alkottuk meg Nektek a borbérletet és különböző bor csomagokat.

 Egyikünk, Péter, 2001 óta vezeti egy  ismert és népszerű magyar pincészet értékesítését, ő hozta a szakmai tapasztalatot, míg Zsófi - aki babája születéséig egy nagy bank projektvezetőjeként dolgozott - kitalálta és összerakta a cég működési modelljét és a WSET borkurzus elvégzése pedig tovább fokozta a borok iránti rajongását.

 Álmunk megvalósítását egy elszánt grafikus, Bogányi Gergő - aki már számos elismerést szerzett boros témájú munkáival - egy profi fotós, Vörös-Csuta Andi, továbbá ötleteikkel, bohém hangulatukkal sok nagyszerű borász segítette.

...így jött létre a Holnap Ott a Bor.

 

Akciós ajánlataink

Kedvezményes újévi boraink

Érdekességek

Legfrisebb híreinket megtalálod a facebook oldalunkon.

Vásárlóink kedvencei

Vásárlóink kedvenc borai

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre. Kérlek a most kapott e-mail-ben erősítsd meg feliratkozási szándékod!

készítette: NeoSoft